Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Мадона пусна новият си аромат Madame X

отпечатай новината

25.09.2020 15:14 | Видян 1850 пъти

Мадона пусна новият си аромат Madame X

„Очаквайте скоро“. Това написа Мадона в социалните мрежи, публикувайки снимка на най-новия парфюм от нейната колекция. Той ще носи името „Madame X“ – точно както се казва последният ѝ студиен албум.

След успеха на ароматите „Truth of Dare“ и „Truth of Dare Naked“, певицата е решила да продължи бизнеса си, създавайки нов парфюм.

В своя профил във Facebook тя качи видео , в което получава първата кутия с „Madame X“ и нетърпеливо я отваря, за да види бутилката.  

Мадона, която най-вероятно се е вдъхновила от новия аромат по време на пандемията, признава, че той е доста силен. След напръскването му трябва да изчакате около 10 минути, за да усетите истинската му миризма.

Поп иконата все още не разкрива подробности за парфюма и кога точно ще бъде пуснат в продажба. Според нейните фенове, като ценителка на мускуса, тя е искала да присъства във формулата на новия ѝ продукт.

„Мразя последния. Надявам се този да има лек аромат“, „Албумът ми харесва, ще очаквам и парфюма“, „Когато си помислиш, че 2020 г. не може да бъде по-лоша“, гласят част от коментарите на нейните последователи.

Новината за новия парфюм на Мадона предизвика противоречиви коментари сред феновете ѝ. Една част от тях посочват, че го чакат с нетърпение, докато други не пропускат да отбележат, че звездата вече се е изчерпала и няма с какво друго да ги изненада откъм музика, освен с подобни стоки.

Идеята за парфюмите хрумва на Мадона през 2012 г. Тогава тя пуска два аромата, след което забравя за своята линия. Ето че сега идва време за нейното възобновяване.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !