Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Муки на война с Любо Нейков

отпечатай новината

25.09.2020 10:05 | Видян 1539 пъти

Муки на война с Любо Нейков

Щерката на покойната ни актриса Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева, тръгна на война с един от най-близките хора на майка й - актьора Любо Нейков.

Повод за гнева на наследничката на Мутафова се оказаха неверни клюки по неин адрес.

"Моля ви, спрете с неверните информации. Любо никога не е осиновявал куче от мен, нито общуваме след смъртта на майка ми. Кучетата ми са с мен в дома ми.

Между другото не е плащал сметките на Стоянка, както се писа (че плащал тока и водата на майка ми и В. Камарашев). Тя нямаше нужда от подаяния. Обидно е. Отношенията им бяха служебни и дотам. Ако има хора, които са били близо до Стоянка в личния й живот и загрижени за нея през последните години, имената им са други", пише Муки в социалните мрежи. Така и не става ясно в какви отношения са били Грубешлиева и Нейков преди кончината на Стоянка, но в момента не поддържат никакъв контакт.

Преди известно време Муки не пощади и Марта Вачкова и нейната наследничка – Рада. Причина за свадата там се оказа книга за Мутафова, която корица е шарж, изрисуван именно от внучката на Григор Вачков. „Кой разреши на Рада, дъщерята на Марта Вачкова, да нарисува Стоянка Мутафова като прасе на корица на книга?

И защо няма отговорни за тази гавра с майка ми?“, пита се Муки. Близки до Грубешлиева разкриват, че тя още не е преживяла смъртта на именитата си майка и приема лично всякакви неверни писания към родителката си. За нея било въпрос на чест да пази паметта на Мутафова, пише Телеграф.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !