Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Вулева и майка ѝ се лашкат в 10ката

отпечатай новината

25.09.2020 09:09 | Видян 1389 пъти

Вулева и майка ѝ се лашкат в 10ката

Екс водещата Албена Вулева и майка й Людмила Захажаева бяха спипани от недоволни граждани да се возят без маски в трамвая.  Двете дами без притеснения газят правилата за предпазване от covid-19 в градския транспорт.

Нарушението предизвиква вълна от недоволство, след като снимката им бе публикувана в една от най-големите групи на столичани в социалната мрежа Фейсбук.

"Майка и дъщеря стоят невъзмутимо в трамвая, нарушавайки правилата за градския транспорт и covid-19, и това с обществени личности, които дават пример, думи нямам“, „Така ли се пазим?" и "Тези двете пак газят правилата, но този път се касае за живот и здраве“, са само част от негативните коментари за постъпката на Вулева и майка й.

Двете дами от край време са недолюбвани

не само в светското пространство, но и сред обикновените хора, които са на мнение, че прекаляват със скандалния имидж. Припомняме ви, че двете показаха характерите си в риалити формата „Вип Брадър“, където отнесоха доста критики за представянето си.

В момента не е ясно с какво се занимават майка и дъщеря и откъде изкарват прехраната си, тъй като Албена от дълго време не се изявява като водеща и журналист, писа „Телеграф“.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !