Азис и Галена пак го направиха

Страстите между Азис и Галена стават все по-горещи и...

Ето къде е Драго Чая

След изненадващата рокада в БНТ, при която Мира Добрева...

Данчето не ще да пее за по-малко от 7 бона

отпечатай новината

24.09.2020 15:59 | Видян 867 пъти

Данчето не ще да пее за по-малко от 7 бона

Справка с импресарската агенция, която урежда участията й, показва, че тя извива глас срещу точно 7 хиляди лева, пише Ретро. Поводът и събитието нямали значение и цената не се променяла нито за фирмени партита, нито за сватби, кръщенета или юбилеи. За седемте бона Данчето изнасяла програма в рамките на час, час и половина, с почивка по средата.

Нейната колежка Силвия Кацарова прибира по 6500 лева на изява. Тя обаче води по-висок стандарт на живот от Христова, редовно си позволява скъпарски екскурзии до екзотични места, маркови тоалети и пластични интервенции при един от най-популярните хирурзи в Турция - доктор Мехмет Дилбер.

Кацарова се радва и на финансовата подкрепа на своя по-млад и успешен съпруг Любомир, който е сред милионерите в България. Иначе пенсията на 66-годишната звезда е едва 110 лева и се води социална заради ТЕЛК-а, който получила след операцията на крака си.

В дъното на класацията по хонорари е Маргарита Хранова. Нейната цена за 1-часова концертна програма е 5500 лева. Марги също не е от най-търсените, за сметка на по-младите имена в поп жанра. Тя пее основно по празници на градове и села и залага повече на семейния бизнес с мъжа й - картинг писта в София, за която навремето теглиха голям кредит и дори заложиха жилището си. Хранова също взема ниска пенсия, след като през миналата година от Министерството на културата не й бе присъдено пожизнено възнаграждение за заслуги в размер на 700 лева, като мотивите им останаха мистерия и за самата певица.

Недостижим по хонорар сред мъжете от години е Васил Найденов, който обичайно прибира по 10 хиляди лева за двучасовото си шоу, а по големите празници като Коледа и Нова година цената му може да достигне 50 бона.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !