Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Ема Стоун е бременна?

отпечатай новината

23.09.2020 16:25 | Видян 1462 пъти

 Ема Стоун е бременна?

Ема Стоун е една от малкото звезди, които рядко говорят за личния си живот. Актрисата обича да пази щастието си в тайна и иска да бъде известна чрез професионалните си успехи, а не чрез любовните си постижения. Тя е и сред малцинството холивудски представители, които все още нямат профил в социалните мрежи и феновете научават новини за нея чрез папарашки снимки или официални съобщения, публикувани от нейни говорители.

Именно скорошните папарашки снимки накараха последователите на Стоун да се замислят дали тя не крие не една, а две щастливи новини. Актрисата беше забелязана с Дейв Маккери на разходка в Лос Анджелис. Официалната версия е, че двамата са сгодени, но наблюдателни потребители на социалните мрежи отбелязаха, че може би двойката вече е с брак.

Причина за този слух бяха двете халки, които Маккери и Стоун носеха. Актрисата беше без своя годежен пръстен, което още повече наклони везните в полза на сватба. Двойката трябваше да се ожени през март тази година, но пандемията от коронавирус промени плановете. Все пак, звездите може би са направили тайна церемония, на която са присъствали само най-близките им хора.

Освен че видяха златните халки, феновете забелязаха и още нещо. За разходката Ема беше заложила на кафяв гащеризон и бяла тениска. От снимките сякаш си личи, че актрисата се опитва да прикрие наедряващото си коремче, но тоалетът леко я издава. Въпреки че дрехите са доста свободни, почитателите на звездата посочиха, че бременността ѝ не може да бъде скрита.

Други потребители обаче побързаха да отхвърлят тези слухове и заявиха, че Стоун въобще не изглежда като бременна. „Иска ми се да ви кажа дали Ема Стоун е бременна, но се скарахме в колежа заради екстеншъните ѝ за коса и оттогава не сме си проговорили. Поздравления, Ема!“, пошегува се един човек в Туитър.

Засега нито Дейв Маккери, нито Ема Стоун са потвърдили слуховете за сватба и бебе.

Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !