бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Приказна сватба за сина на вицепрезидента

отпечатай новината

22.09.2020 12:40 | Видян 1501 пъти

Приказна сватба за сина на вицепрезидента

"Своето заветно „Да“ си казаха Марин Йотов – синът на вицепрезидента на Република България, и харизматичната Кристиана. И двамата предпочетоха да заложат на българския моден дизайн. На снимката булката е в царствена пищна рокля - дело на София Борисова – трикратна носителка на Златна игла на Академията за мода.

Впечатляваща е комбинацията от преливащо нежен цвят карамел и флорални екрю бродерии, обшити с множество бляскави мини кристали. Повече от три месеца са били необходими за изработката на приказния тоалет. За уникалната рокля и четириметровия дълъг шлейф са изразходвани повече от 90 метра фин лек италиански тюл. Дългият дантелен воал на Кристиана е много ефектен като красиво продължение на булчинския шлейф.

Младоженецът също се бе спрял на български производител на висококачествени облекла. Той бе суперелегантен в комбинацията от елек и стилно фишу, изработени от коприна. Ризата му е направени от фин памук (в модерния и същевременно класически син цвят). Костюмът е в плътен синхрон с най-новите стилови акценти, като съчетава удобството на силуета, следващ линията на тялото", съобщи проф. Любомир Стойков.

Фото: Влади Балевски










автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !