Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кейти Пери с ограничителна заповед срещу фен

отпечатай новината

21.09.2020 15:03 | Видян 1159 пъти

Кейти Пери с ограничителна заповед срещу фен

Кейти Пери получи временна ограничителна заповед срещу мъж, който е „потенциална заплаха“ за нейната безопасност.

Според съдебните документи, цитирани от E!News, изпълнителката споделя, че е претърпяла сериозни психически и физически стрес, след като непознат е влязъл непозволено в дома ѝ. Съдията по делото е подписал заповед, която налага на Уилям Тери да стои на минимум 90 метра от Кейти Пери, Орландо Блум, дъщеря им Дейзи и 9-годишния Флин, който актьорът споделя с бившата си съпруга Миранда Кер. На мъжа е забранено да се свързва със звездите и техните деца, независимо дали това е директно или чрез социалните мрежи.

В искането си Пери описва Тери като „напълно непознат“, който е „навлязъл в моята територия, преследва ме и заплашва семейството ми“. Кейти допълва, че на 3 август тази година мъжът се е опитал да влезе в имението ѝ, казвайки на охраната, че е бил поканен. Само месец по-късно, на 8 септември, Уилям прескача оградата на дома на Пери в Бевърли Хилс, след което е бил поставен под граждански арест.

След като полицията е дошла на място, Уилям е бил обвинен в криминално влизане с взлом, но след няколко часа е бил пуснат от ареста. „Тери също така е изпращал смъртни заплахи към партньора ми Орландо Блум, в които казва, че иска да му счупи врата“, добавя изпълнителката. За да получи ограничителната заповед, Пери споделя, че мъжът е опасен и нейното семейство има нужда от защита.

Временната ограничителна заповед е валидна до 8 октомври. На тази дата е насрочено и съдебното изслушване.

Кейти Пери и Орландо Блум посрещнаха първата си дъщеря на 28 август. Оттогава те прекарват по-голяма част от времето си в Монтесито, където се наслаждават на семейния живот.

Снимка: БГНЕС






автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !