Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Синът на Дрейк тръгна на училище

отпечатай новината

21.09.2020 12:56 | Видян 1237 пъти

Синът на Дрейк тръгна на училище

Синът на Дрейк вече е голям и е готов да тръгне на училище. 2-годишният Адонис рядко присъства в социалните профили на баща си, но на този специален ден той зарадва феновете на 33-годишния рапър.

Изпълнителят сподели снимка на момченцето, която показва как то се подготвя за час. „Първи ден в училище. Светът е твой, дете“, написа Дрейк. Майката на Адонис – Софи Брусакс, също сподели няколко снимки, с които отпразнува отварянето на училищата в САЩ.

Дрейк рядко показва сина си в социалните мрежи, но имаше няколко повода, за които промени тактиката си. Последната снимка беше от Деня на бащата, когато рапърът сподели снимка на Адонис, който беше облечен с пижама и си почиваше у дома. Звездата обяви новината, че е баща през 2018 година, след като пусна на пазара петия си студиен албум „Scorpion“.

Оттогава той започна да разкрива по малко за ролята си на баща, но чак през март 2020 година показа сина си пред света. „Беше чудесно да споделя това с целия свят. Една сутрин се събудих и го реших“, казва той в интервю.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !