Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Майли Сайръс се отказа от веганството

отпечатай новината

21.09.2020 12:41 | Видян 1300 пъти

Майли Сайръс се отказа от веганството

Майли Сайръс дълго време спазваше веган диета, но сега всичко се промени. В скорошно интервю изпълнителката разкри, че се е отказала от режима, защото е изпитала проблеми със здравето си. Добавя, че не е доволна от решението си, но е трябвало да се погрижи за себе си.

Наскоро Сайръс участваше в подкаста на Джо Роугън, където сподели новината. „Бях веган дълго време, но трябваше да включа риба и мастни киселини в диетата си, защото мозъкът ми не функционираше добре“, казва тя. Звездата допълва, че е изпитвала болка в бедрата, което също свързва с веганството.

Майли е напълно наясно, че с разкритието си ще предизвика вълна от недоволство, но това никак не ѝ пречи. „Всичко е наред, свикнала съм хората да ме критикуват“. Тя споделя, че е следвала изключително стриктна веган диета от началото на 2013 до края на 2019 година. Първото ѝ ястие, което не е било веган, е било сготвено от бившия ѝ съпруг Лиъм Хемсуърт.

„Той ми приготви риба на скара. Плаках доста дълго време. Плаках заради рибата, наистина ме заболя като я хапвах“. Въпреки че никак не обича да яде животни, Майли казва, че това значително е подобрило здравето ѝ. В момента тя мисли по-добре и се чувства много по-сита и нахранена. Изпълнителката е включила и глутен в режима си.

Въпреки че вече не е веган и понякога може да си похапва месо, Сайръс е категорична, че все още обича животните. „Имам 22 животни във фермата си в Нашвил. Имам още 22 в къщата в Калабасас и правя всичко възможно за тези същества“, казва тя.

Сега звездата се определя като пескатериан – вегетарианец, който яде риба.

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !