Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Южен вятър 2 подава ръка на бедни деца

отпечатай новината

18.09.2020 15:58 | Видян 1600 пъти

Южен вятър 2 подава ръка на бедни деца

Да подаде ръка на бедни деца в района на Княжевац, където проведе по-голямата част от снимките към последния си филм – зад тази кампания застана режисьорът на „Южен вятър“ Милош Аврамович, както и останалата част от екипа на втория филм от поредицата.

Кинодейците ще помогнат финансово за закупуването на учебни материали за хлапетата в смятания за един от най-бедните райони на Сърбия.

Работата по „Южен вятър 2“ продължава на пълни обороти, а по думите на Аврамович зрителите ще останат възхитени и от някои от по-младите български актьори, които също са привлечени в продукцията. Както „Монитор“ вече писа, пред камерата за продукцията застават Захари Бахаров и Мариан Вълев. В заглавието с участие ще се разпише още и Николай Николаев („Засукан свят“), като според спекулациите на екран ще видим и Асен Блатечки.

„Южен вятър 2“ ще направи премиерата си по план в края на месец януари догодина. Това обаче съвсем няма да е краят на историята. Пред медии Аврамович разкри, че възнамерява да заснеме общо три филма и три сезона на успешния сериал, който стартира през последната година и бе посветен на оригиналното кинозаглавие.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !