Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Меган Фокс с риск да загуби попечителството над децата

отпечатай новината

16.09.2020 17:50 | Видян 1697 пъти

Меган Фокс с риск да загуби попечителството над децата

51-годишната Ванеса Марсел сподели подробности за „опустошителната“ си раздяла с Брайън Остин Грийн, от когото роди сина си Касиус преди 18 години. Актьорите се снимаха заедно в сериала „Бевърли Хилс, 90210“, през 2001 г. се сгодиха, но така и не се стигна до сватба, припомня OK Magazine.

На фона на развода на Грийн с Меган Фокс, Марсел увери последователите си в Instagram, че във всичко подкрепя звездата от „Трансформърс“: „Меган най-накрая живее живота си, което само по себе си е подарък за децата ѝ.“Засега тя и бившият ѝ отглеждат трима синове.

Няколко години след раздялата с Ванеса, Брайън започва ожесточена борба за пълно попечителство над Касиус и след като губи процеса, го заличава от живота си в продължение на пет години.

Докато синът ѝ навърши пълнолетие, Марсел мълчаливо понася опитите на Грийн да я „клевети“, „заблуждава“ и „да я кара да се срамува като работеща майка“, но сега тя реши да постави точка на това.

„Всъщност говоря добре за бащата на Кас“, отбеляза Ванеса в кореспонденцията си с феновете си. – Просто разказвам всичко както е било, по молба на сина ми, който е уморен да пази всички тези тайни.

Отнасям се със съчувствие към баща му, отчитайки разрушителните последствия, с които се сблъска сина ми. Той и моето семейство могат да потвърдят. В продължение на 13 години съдебни процеси имах правило: „Никой никога да не говори лошо за бащата на Кас.“

По думите ѝ, Грийн много обичал когато изглежда добре в очите на обществеността, но когато никой не го наблюдава, показва истинската си същност.

Ванеса и Брайън имат връзка от 1999 г. до 2003 г.

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !