Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Обвиниха Селена Гомес в плагиадство с Fenty Beauty

отпечатай новината

16.09.2020 14:33 | Видян 1326 пъти

 Обвиниха Селена Гомес в плагиадство с Fenty Beauty

Само няколко дни след дългоочакваното пускане на пазара на продуктите с марката Rare Beauty, Селена Гомес вече търпи критики. Като много свои колежки, младата изпълнителка създаде своя козметична линия и я представи официално на пазара, но самата ѝ визия напомня адски много на Fenty Beauty – марката на Риана.

Певицата пуска 48 нюанса фон дьо тен и коректор, различни видове матови и кремообразни червила, перфектната очна линия, молив за очи,хайлайтър, праймър, гел за вежди... На всички тях със златни букви пише Rare Beauty, като името не е случайно и е свързано с последния албум на звездата.

Купувайки си от козметиката на Гомес, потребители на социалните мрежи пишат, че опаковките имитират тези на продуктите, които Риана предлага в магазините.

Четката за грим на Rare Beauty и тази на Fenty са с един и същ розов оттенък, въпреки че има леки разлики в дръжката.

И докато едни пишат своите негативни коментари колко са разочаровани от Селена Гомес, други я защитиха, че много компании, които произвеждат опаковки за козметичните брандове, изработват идентични стъклени шишенца или капачки за някои кремове за лице или лосиони за тяло.

„Вярваме в създаването на безопасно и приветливо разбиране за красотата. Вдъхновяваме нашата общност да предизвика всички останали. Нека предефинираме усещането за красота. Това е грим, който ви кара да се чувствате страхотно, без да крие онова, което ви прави уникални“, обяснява изпълнителката за своята козметична линия.

Давайки старта на Rare Beauty, Гомес обяви, че здравословните ѝ проблеми, напълняването и нападките към нея са я вдъхновили да създаде нещо различно.

„Отвратително е. Затова исках да превърна марката си в общност за начин на живот, да изляза извън рамките на грима и да ви покажа как смятам, че трябва да се живее. Не става въпрос само за грим, а за връзката, която създаваме с него“, обясни тя.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !