Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Памела Андерсън отново влюбена

отпечатай новината

15.09.2020 13:24 | Видян 1088 пъти

Памела Андерсън отново влюбена

Памела Андерсън като че ли изчезна от медийното пространство през последните няколко месеца. През февруари тази година тя ни шокира с новината, че след 12 дни брак, вече иска развод. След което, най-вероятно заради коронавируса, не чухме нищо за нея. Но ето че е време да си припомним за чара ѝ, защото има важна промяна в нейния живот.

Актрисата отново е на крилете на любовта. Според близки до нея, тя има нов мъж до себе си, при това доста по-млад от нея.

Близо седем месеца след раздялата с бившия ѝ съпруг Джон Питърс, Андерсън е започнала връзка със своя охранител на име Дан Хейхърст.

„Памела е супер щастлива, а той ѝ помага да оправи дома си във Ванкувър“, разкрива приятелят на 53-годишната звезда.

Според американски издания, Андерсън се почувствала доста самотна по време на пандемията и видяла в охранителя си човек, с когото може да споделя. Постепенно искрата между тях пламнала, но двамата все още не искат да застанат официално пред камерите.

„Животът е пътуване, а любовта е процес. Имайки предвид тази универсална истина, ние решихме взаимно да отложим формализирането на брачното си свидетелство и да вложим вяра в процеса“, коментира през февруари актрисата, когато скандализира обществеността, че е по-добре да прекрати брака си, който бе сключила преди малко повече от седмица.

Преди Джон Питърс, Памела Андерсън има още три неуспешни брака. Тя бе с продуцента Рик Соломон, после с рапъра Кид Рок и музиканта Томи Лий. След това тя излиза за известно време с френския футболист Адил Рами, като се говореше, че двамата ще минат под венчило. Накрая връзката им пропадна, а бившата спасителка на плажа се оплака, че той я биел и обиждал непрекъснато.  


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !