Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Последната любов на Милен Цветков: Гледах погребението от колата и плаках

отпечатай новината

12.09.2020 10:22 | Видян 3159 пъти

 Последната любов на Милен Цветков: Гледах погребението от колата и плаках

Милена Иванова – жената, която споделяше живота си през последната година с този на журналиста Милен Цветков, е присъствала тайно на неговото погребение. Официалите жени на журналиста Йорданка и Ивета, от които той имаше деца, изобщо не я поканили да го изпрати до вечния му дом и скрили от нея часа на траурната церемония. Това разкри сензационно сама Милена, която не крие огорчението си от грозната постъпка.

„На мен официално не ми беше казано кога ще е погребението. Аз обаче сънувах Милен през нощта и на сутринта бях сигурна, че в този ден ще е погребението му. Качих се на колата и просто тръгнах към Бояна. По радиото тръгна симфонична музика. Много малко хора знаят, че Милен обичаше такава музика.

Пристигайки на гробищата,  видях техните коли как идват една по една. Скрих се на автомивката и наблюдавах тайно изпращането му, плачейки. Слушах музика и ги гледах как се редуват на гроба му. Бях там през цялото време. Изчаках ги да си тръгнат и отидох на гроба му. Намерих го.

Целия ден прекарах там”, разказа Милена в интервю преди дни. Като реликва тя запазила от Милен чаша за кафе, вратовръзката от последното му предаване „Алтернативата”, очилата му и тяхна обща снимка. Последната вечер от живота на журналиста прекарали заедно в нейния дом. Гледали филм.

„В последните месеци от живота си той говореше много често за смъртта. И понеже знаеше, че аз се страхувах за най-близките ми хора, които много обичам. Заради пандемията често ме провокираше. За него най-естественото нещо в човешкия живот беше смъртта”, разказва Милена. Въпреки професията си, тя не успяла да предвиди фаталния му край и не можела да го предотврати.

Според нея имало неща, в които човек не бива да се меси. Още в началото на връзката им тя направила нумерологичен хороскоп за тяхната съвместимост. Иванова знаела, че в дългосрочен план отношенията им няма да просъществуват. „Когато решихме да заживеем заедно, аз казах на моята майка: „Не знам какво ще стане. Чувствам се изключително добре. Милен е човек, който няма да предаде моето доверие. Но знам, че аз ще страдам. С цялото си същество знаех, че нещо ще се случи”, разказа последната жена в живота на журналиста.

На Милена обаче дори не й хрумнало, че ще ги раздели смъртта.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !