Ким Кардашиян се натиска с Ема...

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на...

Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

Синът на Том Ханкс иска среща с Адел

отпечатай новината

04.09.2020 15:47 | Видян 1674 пъти

Синът на Том Ханкс иска среща с Адел

Дали Адел би излязла със сина на друга известна личност? Ако да, то вече имаме кандидат за носителката на "Грами". Става дума за Чет Ханкс - синът на Том Ханкс.

30-годишният Чет се опита да привлече вниманието на Адел, когато й остави коментар под последната й снимка. На нея изпълнителката е облечена в бански с цветовете на Ямайка и си е направила леко странна прическа. Звездата получи доста критики за избора си на визия, сред критиците със сигурност не е г-н Ханкс.

Освен че й остави коментар, Чет реши да заснеме видео , с което още повече да насочи вниманието към себе си. Той се снима в колата си как се забавлява на парчето "Set Fire to the Rain". Изглежда, че младият актьор знае думите доста добре, но съобщението му не беше изпратено чрез пеене.

По едно време Ханкс намалява музиката, за да се обърне директно към Адел. Той казва, че последната снимка на изпълнителката наистина го е впечатлила и не трябва да слуша критиците. "Бъди себе си, не се притеснявай", допълва Чет. Под клипа актьорът моли последователите си да кажат на Адел да му пише на лично съобщение, защото иска да поговори с нея за нещо.

Явно Чет е бил привлечен не само от фигурата на Адел, но и от избора й на бански. Синът на Том Ханкс е почитател на ямайксата култура и дори знае местния език.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !