Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Хари и Меган подписаха с Neftlix

отпечатай новината

03.09.2020 16:03 | Видян 1129 пъти

Хари и Меган подписаха с Neftlix

Холивудските планове на Меган Маркъл и принц Хари вече са разкрити.

Херцозите на Съсекс са подписали договор с онлайн платформата Neflix, с която ще изпълнят множество проекти. Двойката най-вероятно ще продуцира филми и сериали, включително такива със сценарий, документални ленти и програми за деца. "Нашата цел е да създадем съдържание, което информира, но в същото време дава и надежда", казват Меган и Хари в официално съобщение.

Двамата допълват, че родителството ги е вдъхновило да направят тази крачка и да създадат програма, която е важна за тях. Според двойката, огромният обхват на Neflix ще позволи на бъдещите проекти да повлияе на повече хора. Меган и Хари вече работят по две неща - иновативен документален филм за природата и анимация, която е посветена на жените. Херцозите ще се опитат да дадат повече възможности на афроамериканците както пред камера, така и на екрана.

А дали Меган Маркъл ще се завърне към ролята си на актриса? Засега тя няма такива планове, но тази възможност не е изключена напълно. През изминалия месец принц Хари отново се съюзи с Neflix, за да участва в документалния филм "Rising Phoenix". Проектът разказва историята на атлети от Параолимпийските игри.

Тази тема е добре позната на Хари, който е основател на инициативата "Invicus Games" - спортно събитие, което събира на едно място ранени или болни военни ветерани. През юли принцът и Меган Маркъл се преместиха в Санта Барбара, след като отседнаха за няколко месеца в имението на Тайлър Пери в Бевърли Хилс.

Сделката с Neflix обаче не е единственият проект, с който херцозите на Съсекс се захванаха в Америка. През юни стана ясно, че двамата са подписали и с ораторската агенция "Harry Walker", която ще им осигурява речи за специални събития и форуми.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !