ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Мишел Обама: Изхвърляла съм си годежния пръстен

отпечатай новината

03.09.2020 15:35 | Видян 1341 пъти

Мишел Обама: Изхвърляла съм си годежния пръстен

През последните години Мишел Обама като че ли стана малко по-известна от своя съпруг Барак Обама. Семейството живя цели 8 години в Белия Дом, сътворявайки история в САЩ като първото черконокожо семейство начело на държавата. Постепенно Обама се превърнаха в любмци на голяма част от американците и през целия мандат на Тръмп към тях валяха молитви да се завърнат на политическата сцена.

Това едва ли ще стане, но пък феновете могат да се наслаждават на Мишел Обама и нейната работа. Бившата Първа дама написа книга, в която разказва цялата си история, включително живота си преди президенството, срещата с Барак и приключенията в Белия Дом. Книгата "Моята история" се превърна в бестселър и е преведена на 24 езика.

За своята история Мишел се сдобива и с награда "Грами", присъдена й за аудио варианта на книгата. Сега бившата Първа дама радва феновете си чрез свой подкаст, който започна през август и е достъпен в платформата "Spotify". В последния си епизод нейн гост беше Конън О'Брайън, пред когото Обама проговори за брака си.

Мишел и Барак Обама са женени от 28 години. Двамата се венчаят през 1992 година и имат две деца - Малия и Саша. По време на президенството си, първото семейство беше хвалено заради връзката помежду си и милите жестове, които правят един за друг. През тези близо 30 години обаче не всичко е вървяло гладко.

Бившата Първа дама си спомня, че е имало момент, в който е свалила годежния си пръстен и го е изхърлила. Все пак, всичко е било премислено и аксеоарът не е бил загубен. "Ядосах се на Барак за нещо, свалих си пръстена и му казах, че не ми трябва. След това го хвърлих", казва Мишел. Тя добавя, че сцената се е случила в колата й и е знаела, че все някога ще намери отново пръстена.

"Не съм го изхвърлила през прозореца. Знаех къде отива. Не исках това да е краят. Просто го направих за по-голям драматизъм". Според Мишел, Барак помни тази случка много по-добре от нея и винаги й я напомня като пример за това колко й е къс фитила. "Той помни думите, които съм казала, с какъв тон съм ги казала".

А относно тайната за дългосрочен брак, който издържа дори на 8 години в Белия Дом, Мишел споделя, че всичко се крие в баскетбола. "Това е все едно избираш един отбор. Искаш да имаш хора, с които ще спечелиш, нали? Не исках страхливци или такива, които се отказват твърде бързо". Тя казва, че Барак Обама е нейната версия на Леброн Джеймс.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !