Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Гришо и Бела Хадид са заедно?

отпечатай новината

25.08.2020 15:47 | Видян 2005 пъти

Гришо и Бела Хадид са заедно?

Само преди няколко часа Григор Димитров записа първата си победа на професионално ниво след началото на пандемията. Българската ракета спечели на старта на турнира "Western & Souther Open", побеждавайки Уго Юмбер с 6:3 6:4. Гришо се завърна на корта след 176 дни извън игра, в които успя да пребори и коварния коронавирус.

Новината за победата зарадва хиляди българи, но името на Димитров обиколи социалните мрежи и поради друга причина, която изобщо не е свързана с кариерата му. Според световните медии, нашенецът си е намерил ново гадже и то доста известно. Става въпрос за супермодела Бела Хадид, която мнозина определят като един от най-горещите супермодели за последните години.

Слуховете за връзка между двамата се зародиха, след като Григор непрестанно харесвал снимки на Хадид, а тя пък пусна няколко фотоса от личния си корт преди дни. Двамата се познават повече от година, но досега не са били забелязвани заедно. Интересното е, че на една от снимките Бела се разтяга преди игра, а до нея седи мъж, чието лице обаче остава скрито.

Възможно ли е това да е Григор Димитров? Никой не може да каже. Все пак, интересът на супермодела към тениса засили още повече слуховете за връзка и феновете вече тръпнат в очакване да видят дали всичко това ще се окаже истина. За съжаление, дори и двамата да са двойка, няма да видим Бела на кортовете в САЩ, тъй като настоящия турнир и предстоящия US Open ще се играят без публика, а тенисистите имат право да взимат на корта само един човек от своя щаб.

Бела Хадид е известна в модните среди. Тя е с палестинско-холански корени, но е родена в САЩ. Сестра е на Джиджи Хадид, а баща й - Мохамед Хадид е милиардер, забогатял от недвижими имоти. Съвсем накоро обаче той попадна в трудна ситуация и дори обяви банкрут. Преди да я свържат с Гришо, Бела дълго време излизаше с изпълнителя The Weeknd, но двамата се разделиха окончално преди година.

Дали има нова светска двойка на хоризонта, предстои да разберем. Дотогава пожелаваме на Гришо успех на корта.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !