Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Как подреждаме храните в хладилника

отпечатай новината

25.08.2020 11:48 | Видян 815 пъти

Как подреждаме храните в хладилника

Днешният ни лайфхак посвещаваме на подредбата на хладилника. На пръв поглед това няма никакво значение. Оказва се обаче, че според учените всъщност има огромно, особено ако искаме да бъдем здрави. Доматите например трябва да се държат далеч от другите зеленчуци, особено добре е, ако могат да се полагат в отделена част от хладилника.

Интересно е да се знае, че яйцата е най-добре да не ги полагате на специално отделените за това места, а да си остават в кората. ПРи това избирайте, както вече сме говорили, непластмасова опаковка.

Ако си купувате кори като кори яйца, дори няма да има нужда да ги миете, което е задължително да правите с всеки плод, щом ги извадите от хладилника. Друг полезен съвет е, в случай, че имате достатъчно нива на своя уред, да поставяте на различни "етажи" млечните от месните продукти, както и от зеленчуците и плодовете. Така ще предотвратите взаимната размяна на развалящи микрооргназими между тях.

Понеже мнозина държат хляба в хладилника по различни причини и поради различни вярвания - повечето са пълни глупости - добре е, да пускате за 40 секунди количеството, което извадите за хапване, в микровълновата печка. Учените вече отрекоха негативното влияние на този тип фурни и вече са убедени, че даже са полезни, понеже унищожават много вредители, особено ВИРУСИ, което е много важно напоследък за нас при термичната и лъчевата обработка.





автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !