Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Излезнаха подробности за връждата на Принц Хари и принц Уилям след Мегзит

отпечатай новината

24.08.2020 13:38 | Видян 1453 пъти

Излезнаха подробности за връждата на Принц Хари и принц Уилям след Мегзит

Какво се случва между принцовете Уилям и Хари е въпрос, от който се вълнуват доста медии. Не е тайна, че връзката между синовете на принцеса Даяна започна да се влошава, след като Меган Маркъл се появи в живота на Хари.

Принцът нямаше търпение да предложи брак на американската актриса, но по-големият му брат го посъветва да не бърза да предприема такава важна стъпка.

След като херцозите на Съсекс, неочаквано за всички, включително кралското семейство, обявиха намерението си да променят коренно живота си, принц Уилям беше напълно разочарован от брат си.

„Мисля, че разстоянието между братята става само все по-голямо и по-голямо. Определено ще им трябва време, за да се възстановят отношенията им - каза в ново интервю Омид Скоби, съавтор на книгата „Търсене на свободата”. - Това твърдение не беше обсъдено в семейството. И това най-силно удари Уилям, защото той седи между два стола. Той не е само брат, той е и бъдещ крал и разбира, че това ще нанесе щети на репутацията на кралското семейство. "

Два месеца Хари и Уилям изобщо не разговаряха един с друг, което можеше да се забележи по време на последното посещение на херцозите на Съсекс в Лондон. Докато служеха в Уестминстърското абатство, някогашната „Великолепна четворка“ усърдно се избягваше взаимно. Братята са успели да установят комуникация, само когато принц Чарлз се е заразил с коронавирус. Засега, отбелязва Скоби, връзката им остава сложно и за да се заздрави, много се желае.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !