Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бареков чака бебе номер 5

отпечатай новината

21.08.2020 09:13 | Видян 1639 пъти

Бареков чака бебе номер 5

Преди почти 2 години бившият евродепутат Николай Бареков обяви, че ще се бори с демографската криза в България като прави деца и ще спре едва когато числеността им достигне броя на играчите в един футболен отбор. Днес по всичко изглежда, че планът му се развива успешно и той действително възнамерява да удържи на своята дума.

Скоро политикът ще стане баща за пети път. Това стана ясно, след като съпругата му Мария Календерска се появи в напреднала бременност на протеста, състоял се преди няколко дни пред имота на бизнесмена Иво Прокопиев над скалите в местността Буджака, организиран от самия Бареков. Роклята с широка кройка, която брюнетката носеше, не успя да прикрие наедрелия ѝ корем от обективите на телевизионните камери, отразяващи на място случващото се.

Засега никой от семейството не е дал официално категоричен отговор по темата, което означава, че полът на бебето все още не е известен, но не е тайна, че бащата на четири момчета открай време мечтае да има дъщеричка.

Наскоро журналистът и бивш тв водещ сподели в личния си Фейсбук профил снимка от почивката си край морския бряг, на която позира заедно с жена си и своите наследници - Николай, Александър, Виктор и Антони.

"70% от парламентарна ни група е строена. Ще има и дами. Мисля, че патриоти като нас трябва да имат думата по по-важните въпроси за държавата!", гласи посланието към кадъра, завършващо с хаштаг "Обичам ви".

Източник: dir.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !