Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Криси Тейгън изплашена до смърт от третата си бременност

отпечатай новината

18.08.2020 14:42 | Видян 1186 пъти

Криси Тейгън изплашена до смърт от третата си бременност

Скоро след съобщението за предстоящото попълнение в семейството на Криси Тейгън, 34-годишната звезда показа закръгления си корем в социалните мрежи и сподели с феновете подробности за бременността, която се оказала голяма изненада за нея.

Супермоделът обясни защо е решила да се подложи на операция за намаляване на гърдите(тя се сбогува с имплантите), като е в подобно положение. Оказва се, че звездата нямала представа, че очаква дете.

„О, това е дълга история. Преди операцията направих традиционен тест за бременност. Той показа отрицателен резултат. Но се оказа, че не е така. Няколко седмици по-късно повторих теста. Вече много години го правя почти всеки месец, моля се един ден да видя положителен резултат. Никога преди не съм имала две ивици.

Най-големите деца на Тейгън и Джон Леджънд – 4-годишната Луна и 2-годишният Майлс са родени с помощта на изкуствено осеменяване и дълго време опитите на двамата са били неуспешни. Манекенката научи, че мечтата ѝ най-накрая се сбъднала в деня, когато излезе новият албум на съпруга ѝ.

„Бях уплашена до смърт. Трябваше да се избавя от гърдите по време на бременността. Молихме се на боговете на пластичната хирургия всичко да мине добре. На всеки лекарски преглед бях ужасена. И преди тази операция не съм мислила, че мога да забременея по естествен път“, продължила певицата изповедта си.

Тейгън добави, че Луна с нетърпение очаква да се види с брат си или сестра си, но Майлс не споделя мнението ѝ: „Той ревнува!“, каза още звездата.

Снимка: БГНЕС







автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !