Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Рачков набутал гаджето във Фермата

отпечатай новината

18.08.2020 12:33 | Видян 1977 пъти

Рачков набутал гаджето във Фермата

Новата интимна половинка на комика Димитър Рачков се оказа със същите амбиции за телевизионна кариера като предшественичката си Мария Игнатова.

21-годишната блондинка драпала за слава и само 6 месеца след като официално стана гадже на актьора, платинената секс бомба го зарязва за 3 месеца. Поради липса на други по-подходящи за лъскавия й начин на живот риалити предавания, Анита влиза в шестия сезон на аграрното риалити „Фермата”, научи „Уикенд”.

Заедно с още 15 участници на 5 септември тя ще се отдаде на селския живот и ще се бори за голямата награда от 100 000 лв. Амбициозната блондинка се записала за кастинг, но Рачков й ходатайствал пред продуцентите на шоуто Иван и Андрей да я вземат.

Разочарован от дългогодишната си спътница в живота Мария Игнатова, комикът виждал в раздялата си с Анита възможност да подложи на изпитание връзката им. Той с неохота приел да се грижи за домашните й любимци докато тя е в предаването. Рачков, бил запален ловец, но обожавал кучетата. Преди години дори се сдоби с немската овчарка Вонг, но заради многобройните си ангажименти и пътувания, я бе изпратил на отглеждане при родителите си в Бургас.

Любимецът на Рачков дори бе похитен срещу паричен откуп, а случаят стигна до полицията. Актьорът се чудел как ще смогва да обгрижва кучето и котката на Анита, тъй като били доста претенциозни и своенравни. Те изпълнявали команди, подадени само от стопанката им и Рачков бил в ужас от хаоса, който ще настъпи в дома му.

Зеленооката красавица отглежда черно-бяло чихуачихуа на име Арчи и британско синя късокосместа котка Шушана и за нищо не света не искала да ги настанява в хотел за домашни любимци. В момента Митко се  снима в главна роля в новата музикална комедия „Голата истина за група „Жигули”. От септември стартира новият сезон на шоуто за имитации „Маскираният певец” и комикът се притеснявал, че няма да има достатъчно време за четирилапите косматковци, които оставени без надзор, може да съсипят дома му.    


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !