Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Калин Врачански разчиства сметки с брат си в крими сериал

отпечатай новината

17.08.2020 16:29 | Видян 1575 пъти

Калин Врачански разчиства сметки с брат си в крими сериал

Актьорът Калин Врачански ще изиграе една от главните роли в новия криминален сериал „Братя“. Българската поредица ще стартира още от следващия месец в ефира на Нова телевизия, а сюжетът ще гравитира около голяма семейна драма.

В центъра на събитията ще са следователят Борис Донков и неговия брат – бизнесменът Драгомир Донков. Двамата ще се превърнат от най-предани приятели в ожесточени врагове.

Единият ще търси отмъщение, а другият – истината. Битката променя завинаги както тях самите, така и живота на близките им. Причината се крие в миналото, което и двамата се опитват да забравят, но без успех. Между тях застава и Лора - жената, в която и двамата са влюбени.

Освен Врачански, на малкия екран ще разпознаем още звездите Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Искра Донова, Стойо Мирков, Башар Рахал, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев и др.

„Братя“ проследява семейните проблеми на различни поколения, но ще засегне и значимите теми за предателството, лъжите, тайните, амбициите, доверието, изневярата и отмъщението.

Изпълнителен продуцент на сериала е Краси Ванков с компанията Hidalgo Productions, която стои зад успеха и на комедийната поредица All Inclusive. Сценарият е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова, Александър Чобанов, Георги Иванов и Пламена Велковски. Режисьори са Станислав Дончев, Николай Илиев, Боя Харизанова, Любомир Печев и Орлин Милчев. Композитор на саундтрака с музиката е Марио Балтаджиев.

Източник: Монитор


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !