Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бившия зет на Стоичков показа новото си гадже

отпечатай новината

13.08.2020 09:52 | Видян 1252 пъти

Бившия зет на Стоичков показа новото си гадже

Бившия зет на Христо Стоичков Лука Белич, който беше женен за малката му щерка Христина, вече има нова любовна тръпка.

Хърватинът сам се похвали като си пусна селфи в Инстаграм с чаровна тайнствена брюнетка. Към снимката беше добавил няколко сърца, изразявайки по този начин чувствата си към новата си приятелка. Белич веднага беше залят от въпроси коя е мистериозната дама, но той така не отговори на приятелите си. Впоследствие, раздразнен от интереса към любовния му живот, изтри фотоса и сега единствено „Галерия“ разполага с него.

Иначе от кадъра ясно си личи, че Лука е доста щастлив с новото си мистериозно гадже и отношенията им далеч не са мимолетни. Белич се надява, че най-накрая е намерил жената на живота си и ще може да свие стабилно семейно гнездо и да стане баща, след като преди година се раздели с палавата Христина Стоичкова.

През месец март бившият тенисист влезе в сръбското риалити  „Задруга“, което е еквивалент на известния у нас формат „Биг Брадър“, където разкри доста скандални подробности около развода си с Христина. В ефир той пусна бомбата, че Христина е виновна за раздялата им, като подозира, че Сточикова му е изневерила.

Проблемите между двамата започнали през 2018 година, когато дъщерята на Камата се прибрала за кратко в България, а когато се върнал обратно в Америка напълно се преобразила. Тенисистът усещал коренна промяна в поведението й в отрицателна посока.

"До момента никога не е имало подозрение между нас. Не съм гледал телефона й, нито тя моя“, разказа Лука. Постепенно червят на съмнението започнал все повече да помрачава мислите му и един ден решил да проследи Христина. Засякъл я да води  дълъг телефонен разговор.

Когато се доближил до нея тя се притеснила и закрила екрана на телефона. Въпреки настоятелните питания, така не получил отговор с кого разговаря. В  предаването Белич разкри още, че дъщерята на Стоичков без малко да му  докара проблеми със закона.

По думите му Христина се опитвала да го предизвика да я удари, а както е известно в Щатите, където младо семейство живееше, законите по отношение на домашното насилие са изключително строги. Според разказа на Белич подозрението, че Христина му изневерява е причината за раздялата им.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !