Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Дъщерята на Елизабет Втора гледа сериал за кралското семейство

отпечатай новината

12.08.2020 14:51 | Видян 1213 пъти

Дъщерята на Елизабет Втора гледа сериал за кралското семейство

Дъщерята на Елизабет II призна, че гледа сериал за кралското семейство.  Преди четири години стрийминг платформата Netflix стартира сериала „Корона“, който разказва историята на живота на Елизабет II.

Сюжетът започва  с нейния годеж за принц Филип. Феновете на телевизионния проект са нетърпеливи да разберат дали истински членове на кралското семейство следят развитието на сюжета, но новината е разочароваща: в Бъкингамския дворец няма много редовни зрители. Принц Уилям например обясни, че се опитва да избегне да гледа всичко, свързано с крале.

Но принцеса Ан, единствената дъщеря на Елизабет и Филип, гледала първите епизоди и се оказа, че е останала доволна от видяното. В документален филм, посветен на 70-ия ѝ рожден ден, Ан нарече премиерните епизоди „доста интересни“.

Вярно че тя не отиде по-далеч в телевизионната версия на историята на семейството си. Все пак коментира думите на актрисата Ерин Дохърти, която веднъж призна в интервю, че са необходими два часа, за да пресъздаде емблематичната прическа на персонажа си.

„Веднъж прочетох статия, в която актрисата каза колко дълго работят върху косата, която правя. И си помислих: „Как може да мине толкова време?“ Е, наистина, отнема ми 10-15 минути “, удиви се принцесата.

Източник: tialoto




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !