бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

5 причини да се освободим от сутиениете

отпечатай новината

08.08.2020 10:13 | Видян 1736 пъти

5 причини да се освободим от сутиениете

Сутиените съществуват още от Древна Гърция. А сега жените по целия свят носят сутиени и те са си заслужили статуса на много полезен аксесоар. С подходящия сутиен можете да придадете по-привлекателна форма на бюста си и да привличате мъжките погледи.

Затова може и да се изненадате, когато разберете, че да не се носи сутиен също си има своите предимства и дори е много по-здравословно.

Веднага ви даваме поне пет причини да захвърлите сутиените. Поне през лятото.

По-добро кръвообращение


През цялото време искаме да носим удобни дрехи, а като се замислим за сутиените не са сред тях. На практика те са едни стегнати парчета плат, понякога с метални банели, които постоянно стискат гърдите ни. Това може да притиска кръвоносните ни съдове и да затрудни кръвообращението, както всяка друга стегната дреха, която обличаме.

Когато не носите сутиен, е по-вероятно кръвта ви да циркулира свободно, а това без съмнение е по-добре за тялото ви като цяло.

По-добър сън

Повечето жени свалят сутиена си поне когато спят. Но има и такива, които си лягат със сутиен. Но този навик е много нездравословен. Носенето на стегнато бельо нощем може да повлияе зле на сърдечния ритъм. Затова оставете сутиените настрани поне за през нощта, така определено ще спите по-добре.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !