Слави: Измама с моето име, не...

"Фейсбук страници, използващи моето име, пишат, че...

Орлин ударно изрусен

Орлин Павлов, който явно белее, откак мина 40 г., ударно...

Кичка Бодурова стана болногледачка на мъжа си

отпечатай новината

09.08.2020 09:20 | Видян 903 пъти

Кичка Бодурова стана болногледачка на мъжа си

Кичка Бодурова се е посветила изцяло на болния си съпруг Крис, който имал нужда от специални грижи, особено по време на пандемията от коронавирус.

Естрадната певица от дълги години живее със семейството си в Лас Вегас, Америка, където извънредните мерки продължават. Тъй като нейният мъж в края на миналата година претърпял сериозна операция, която била животоспасяваща, защото здравето му било тежко застрашено, сега имунната му система била тотално срината и Кичка изключително се тревожела да не го зарази с нещо.

Крис обитавал отделно помещение в огромната им американска къща, имал си свои прибори, посуда и разговарял с тях дистанционно, тъй като физическият контакт помежду им бил напълно забранен от лекуващите го лекари.

За да не го зарази, тя е отменила и пътуването си до България. Тя планирала да си дойде в края на май за летния сезон у нас и да направи няколко концерта по Черноморието. За пръв път от 25 години насам обаче няма да стъпи в родния Бургас въпреки молбите на почитателите ѝ да не отменя изявите си.

"За първи път от 25 години няма да сме заедно. Но преди моята песен стои отговорността към хората до мен - аз съм майка и съпруга. Сигурна съм, че ще бъда разбрана. Прегръщам всеки един от вас и ви казвам, че ми липсвате много", написа Кичка в социалните мрежи.

За да не зарази болния си мъж, тя не излиза почти никъде, изолирала се е в просторния им дом и спазва всички препоръки. Дори рождени му ден отпразнували само семейството - той, Кичка и двете им деца. Те са родители на голяма дъщеря Кристи, а през миналото лято осиновиха и момиченце от български дом за сирачета.

Осиновеното им дете също живее при тях във Вегас, където бе записано на училище още миналата есен и вече има приятели и чудесна среда, пише Галерия.     


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !