Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Бен Афлек и Мат Деймън заедно с половинките си на почивка

отпечатай новината

07.08.2020 13:34 | Видян 1452 пъти

Бен Афлек и Мат Деймън заедно с половинките си на почивка

Вече е ясно, че връзката между Бен Афлек и Ана де Армас върви чудесно. Актьорът и режисьор вече отдавна запозна половинката си със своите деца и бившата си съпруга Дженифър Гарнър, като дори и тя даде одобрението си. Някогашните съпрузи имат много добри приятелски отношения и се радват за успехите си един на друг.

Този път 47-годишният носител на „Оскар“ и 32-годишната кубинска актриса бяха забелязани на плаж в Малибу с Мат Деймън и съпругата му Лусиана Баросо.

Бен Афлек изобщо не се срамувал от най-добрите си приятели и показвал признаци на внимание към Ана де Армас. Звездите се държаха за ръце, непрекъснато се прегръщаха и си разменяха нежни целувки, предава OK Magazine.

За романтична връзка между двамата стана ясно в началото на март, когато те бяха забелязани да почиват заедно на екскурзия до Куба и Коста Рика. Ана и Бен изкараха  пандемията от коронавируса в луксозната къща на актьора близо до Лос Анджелис, където живеят близо до бившата съпруга на Афлек Дженифър Гарнър и техните общи деца – 14-годишната Вайълет, 11-годишната Серафина и 8-годишният Самюъл.

Наследниците на Бен обожават новата му приятелка и често прекарват време с нея. Според източници това е сигурен знак, че Афлек е сериозно влюбен в Армас. Актьорът рядко запознава момичета с децата си и още по-рядко ги води на екскурзия с любимата си.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС



автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !