Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Кейти Пери проговори за бъдещата си дъщеря

отпечатай новината

07.08.2020 11:55 | Видян 1100 пъти

Кейти Пери проговори за бъдещата си дъщеря

Певицата Кейти Пери е в очакване на своето първо дете. 35-годишната звезда и 43-годишната ѝ половинка – актьорът Орландо Блум очакват своята дъщеря да се появи през лятото. По време на бременността, двамата често бяха засичани да се разхождат на чист въздух и да се радват на слънчевите лъчи на плажа в Малибу, а изпълнителката също посещава различни участия.

Този път тя се появи в програмата Red Live Stream. Там един от феновете попита Кейти какво качество би искала да предаде на бъдещата си дъщеря.

Пери първо изброи няколко качества, но след това се спря на думата „справедливост“. Според нея именно това качество трябва да има всеки човек.

„Чувството за справедливост е изключително важно за мен. Ако някой се отнася несправедливо или... просто си спомням, че като ученичка винаги съм защитавала слабите. Казвах си: „Иначе просто не е честно.“ Знам как да бъда много яростен защитник, така че ако трябва да се бия с някого в битка, вероятно бих спечелила “, каза смело Кейти.

Пери също отбеляза, че е много важно да не си отмъстителен човек. „Отмъщението никога не ме е интересувало. Факт е, че се опитвам да забравя за лошите хора и просто нямам време за тях“, призна певицата.

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !