Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Орландо Блум сподели как е очаровал Кейти

отпечатай новината

07.08.2020 09:34 | Видян 1066 пъти

Орландо Блум сподели как е очаровал Кейти

Орландо Блум и Кейти Пери очакват с нетърпение появата на детето им. Наложи се двамата да отложат отново сватбата си заради коронавируса, която трябваше да се състои това лято.

В ново интервю 43-годишният актьор сподели подробности за връзката си с 35-годишната попзвезда.  Орландо Блум и Кейти Пери станаха близки по време на „Златните глобуси“ през януари 2016 г.: Дензъл Уошингтън и цяла чиния с бърза храна помогнаха да привлекат вниманието на певицата към звездата от „Карибски пирати“.

„Стоях на сцената и гледах публиката, а там бе тя – просто седеше сред тълпата. Спомням си, че беше облечена в тази прекрасна розова рокля и си помислих: „Леле, това трябва да е Кейти Пери“. Тя седеше на масата с Дензъл Уошингтън, който току-що беше донесъл кутия хамбургери. Когато видях тази кутия, отидох и попитах дали мога да се почерпя. Той разреши и тогава аз взех един и намигнах на Кейти. И това беше всичко “, сподели Блум в интервю за The Mirror.

Знаменитостите се заговорили на афтърпартито и почти веднага след това всички започнаха да говорят за романтичната им връзка. През февруари 2017 г. Орландо и Кейти се разделиха, но година по-късно подновиха отношенията си.

На Свети Валентин 2019 Блум и Пери се сгодиха, но така и не си размениха обети за вярност поради избухването на пандемията. Влюбените решиха да отложат сватбата за неопределено време и напълно се съсредоточиха върху раждането на дъщеря им.

 Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !