Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Меган Фокс на бар в центъра

отпечатай новината

06.08.2020 11:05 | Видян 1225 пъти

Меган Фокс на бар в центъра

Холивудкста красавица Меган Фокс се разходи из барчетата в центъра на София, където се намира от няколко дни.

Синеоката актриса е у нас за снимките на хорър филма Till Death, които ще започнат в студията на „Ню Бояна“ съвсем скоро, пише "Телеграф" в днешния си брой.

Актрисата е пристигнаа у нас своята асистентка Мадисън Бигос и нейната сестра - младата актриса Алекса Рае Бигос. Облечени спортно, дамите и техен приятел от каста се разходиха из нощна София миналата вечер. Всички пристигнали на родна земя преди четири дни и три от тях стояли под карантина в хотела в центъра на София.

Вчера Фокс и спътниците й били закарани с черен мощен джип до родна лаборатория, където са им направени PCR тестове за Covid-19. Без отрицателен резултат Меган не може да започне снимки. Шофьорът й и назначената охрана носели маски непрекъснато, когато били около звездната гостенка.
Кастинг

Актрисата ще прекара на родна земя 4 седмици, като се очаква, че по някое време у нас може да пристигне и гаджето й - рапъра Machine Gun Kelly. Вчера красавицата си сподели емоционален кадър с любимия в социалната мрежа „Инстаграм“.

Междувременно от кастинг агенция „Талънт Партнърс“ обявиха, че за филма набират статисти между 20 и 40 г, които са типаж хипстър. Желаещите трябва да са свободни за периода между 17 август и 23 септември. На всички одобрени ще им се прави PCR тест преди снимките.

Източник: Monitor
Снимка: Ева

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !