Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Бащата на Бритни Спиърс: Движението #FreeBritney е ужасна шега

отпечатай новината

05.08.2020 16:45 | Видян 1720 пъти

Бащата на Бритни Спиърс: Движението #FreeBritney е ужасна шега

Феновете на Бритни Спиърс са сериозно загрижени за състоянието на певицата. Наскоро тя публикува в Instagram противоречиви видеоклипове, които според някои от тях ясно означават, че изпълнителката има нужда от помощ.

През 2008 г. Бритни получи нервен срив, след което загуби попечителството над децата, а мениджърът и бащата на звездата получиха контрол над нейните финанси.

И сега Джейми Спиърс за първи път коментира движението #FreeBritney, създадено от феновете на изпълнителката и настояващо да я изтръгне от прекомерната грижа на роднина. Той призна, че смята този активизъм за теория на конспирацията, защото феновете не знаят какво всъщност се случва в живота на Бритни.

„Движението #FreeBritney е ужасна шега. Всички тези теоретици не знаят нищо. Светът няма и най-малка представа какво се случва. Съдът в Калифорния може да реши кое е най-доброто за дъщеря ми. Той и никой друг “, каза той за Page Six.

Въпреки това TMZ съобщава, че Спиърс се справя отлично. Тя приема хапчета, които имат положителен ефект върху емоционалното ѝ състояние. Източници твърдят пред изданието, че не само баща ѝ се грижи за Бритни, но и многобройни адвокати и лекари.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !