Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Деси Цонева трие коментари в нета

отпечатай новината

04.08.2020 16:50 | Видян 1387 пъти

Деси Цонева трие коментари в нета

Според някои фенки на Деси Цонева хич не й отива да е с Явор Стефанов, който е близо 20 години по-възрастен от нея. След няколко онлайн грубости и нападки Деси Цонева грабна метлата и изтри обидните за нея коментари.

"Защо Вие триете нашите коментари?", питат я засегнатите от цензурата."Защото това си е моят профил и селянки не желая да ми пишат глупости!", отговаря в типичния си стил Деси Цонева. "Благодаря Ви за комплимента. Щото ние, селянките, се омъжваме за по-млади. Хубав ден на Вас", отвръщат й.

Но Деси Цонева не е приключила, тя хвърля бомбата: "От 16-годишна не съм имала гадже, което да не е с поне 15 години над мен. Дръжте си ги младите, на мен нито ми харесват, нито ме възбуждат. И както не един път съм казвала: "А сега, обратно в панелката!"

Десито и издателят Явор Стефанов, който е разведен, се запознават преди три години на "гръцко море". Тя попада в нетипичната компания по молба на майка си Мариана Цонева, която я кани да летува в южната ни съседка с Янчо-младши (сина й от първия брак). И се случва като в приказките - любов от пръв поглед, дълги разговори за живота и Вселената, а от година вече официално семейство.

Сгодяват се на втората си годишнина в любимия град на Деси Цонева - Флоренция, където в хотелската стая издателят й пада на коляно и я моли за ръката й. "Естествено, че приех веднага. Какво по-хубаво от това!", споделя Деси. Подписват в скромна отбрана компания, кумове са им шеф Иван Манчев и една от най-близките приятелки на Цонева.

Преди няколко години Деси Цонева имаше връзка също с по-възрастен мъж, но отношенията им пропаднаха с гръм и трясък,когато Деси сама разбра, че той е с нея заради заможната й фамилия, и дори се оплака, че му плащала наема на квартира в София.По-рано Деси имаше връзка и със зрял и заможен чужденец, но най-известни бяха отношенията й с бившия съпруг Янчо Таков, пише "България Днес".




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !