Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Камелия с 4 визии за римейка на Иди си

отпечатай новината

04.08.2020 13:31 | Видян 1699 пъти

Камелия с 4 визии за римейка на Иди си

Вечно актуалната фолк изпълнителка Камелия изненада феновете си с 4 различни визии във видеото към най-новата си песен „Иди си“. Парчето е римейк на една от любимите й песни от миналото, когато същият текст прозвуча в изпълнение на певицата Деси, която от години се оттегли от фолк сцената.

„Отдавна това беше една от най-любимите ми песни. Музиката е гръцка, в оригинал я изпълнява Василис Карас. Благодаря на Деси, че ми разреши да я изпълня с нейния текст, на който самата тя е автор. Знам какво е да си дадеш творението на друг изпълнител и затова ми е радостно, че го направи за мен“, споделя Камелия.

Атрактивното видео към парчето е под режисурата на Валери Милев, а в него виждаме огън момичето в четири коренно различни визии. В две от тях е брюнетка, а в останалите е с оранжева и руса коса. „Толкова образи смених и по никакъв начин не можах да задържа любимия си“, през смях разказва Камелия сюжета на видеото. Първите отзиви за парчето са, че Камелия е дала втори живот на тази песен, която безспорно ще се превърне в един от големите хитове на 2020 година.

Източник: Monitor
Снимка: Виктория Сиракова

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !