Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Певицата Поли Хубавенска влиза в новия сезон на Фермата

отпечатай новината

04.08.2020 12:22 | Видян 1109 пъти

Певицата Поли Хубавенска влиза в новия сезон на Фермата

Световноизвестната българска певица Поли Хубавенска ще влезе в историята на "Фермата". Изпълнителката, прочул родния фолклор в Англия, Германия, САЩ и Дубай, е първият звезден участник в новия сезон на шоуто, който ще стартира на 5 септември.

Шестото издание на риалити формата ще припомни както на участниците, така и на зрителите изконните български ценности - трудолюбие, сплотеност, уважение към земята и традициите. Предстоящата надпревара не само ще подложи на изпитание претендентите, но и ще покаже на какво са способни волята и човешкият дух по пътя към осъществяването на една мечта.

„Надявам се чрез мен и моето участие в шоуто младите хора да видят, че освен приятно, би могло да бъде и модерно да слушаш и да танцуваш в ритмите на българския фолклор.“, казва Хубавенска.

Тя проявява своя талант още като ученичка в музикалното училище. Вокалният й дебют започва с DJ Стан Колев, а името й се свързва с редица български и световни музикални проекти.

Поли е гласът на видеоклипа към „Зайди, Зайди“, гледан над 3 милиона пъти в YouTube. Последният й хит е „Майчинко“, а участие в него взима виртуозният Теодосий Спасов.

В последните години народната певица, която живее и работи в Лондон, прави съвместни етнохаус проекти с популярни диджеи. „Независимо къде съм, българският фолклор винаги е в сърцето ми“, категорична е още Поли.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !