Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Катрин Зита-Джоунс мечтае за филм с Майк Дъглас

отпечатай новината

04.08.2020 11:15 | Видян 1197 пъти

Катрин Зита-Джоунс мечтае за филм с Майк Дъглас

Актрисата Катрин Зита-Джоунс се надява да застане рамо до рамо на снимачната площадка със своя съпруг Майкъл Дъглас.

момента чете и разработва десетки сценарии за филми или телевизионни сериали, но мечтае да снима нещо със съпруга си, защото той един от любимите й актьори.

"Аз съм ненаситен читател. Имам няколко книги, които мисля, че биха се превърнали в страхотен филм или сериал и затова работя върху тях. Работила съм с толкова прекрасни актьори през цялата си кариера и разбира се, все още бих искал да осъществя проект с актьора, когото обожавам – Майкъл Дъглас”., намигна сп. ОК! тя.

Звездата от „Маската на Зоро“ не се разстройва от напредването на възрастта си, тъй като се чувства по-щастлива от всякога и е открила, че остаряването „освобождава“.

„Научих, че възрастта е просто число. Знам, че звучи клиширано, но е истина. Сега се чувствам по-добре и по-щастлива от всякога. Една от благословиите на възрастта е, че нещата се откачат от гърба ви много по-лесно. Не издребнявате, както се казва.

Открих, че сега ми е много по-лесно да си поставям приоритети ида казвам „Не”. Ако проектът не е нещо, което наистина искам да правя и ще отнеме безсмислено време от семейството ми, казвам “Не” и това е освобождаващо”, разказа още тя.

Снимка: БГНЕС




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !