Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Съдят Мадона за $1 млн.

отпечатай новината

04.08.2020 10:19 | Видян 1046 пъти

Съдят Мадона за $1 млн.

Няма и да платя, отсича певицата

Съдят Мадона за $1 млн. заради реч на концерт, предадоха световните агенции.

Звездата сама си пусна видео със съобщение в Туитър, от които става ясно, че случаят е от 2012 г., когато са й поискали $1 млн., но тя твърдо отказала да ги даде и смята и за в бъдеще да не плаща.

Защита

Мадона по време на концерта си в Санкт Петербург дръпнала реч в защита на гейовете, лесбийките и другите сексуални малцинства, което доказва и с видеото в социалната мрежа. Такава реч тя прави на всеки един концерт от което и да е свое световно турне, на шоуто си у нас също каза няколко думи по въпроса. Публиката през 2012-а й ръкопляскала, но част от нея се почувствала обидена, че не е защитила и хетеросексуалните. И така активисти решили да я съдят, като й поискали 333 млн. рубли, което преизчислено прави $1 млн. На своето шоу на 8 август 2012 г. в Санкт Петербург Мадона казала на скандиращата името й тълпа: „гей хората тук и по целия свят имат еднакви права да бъдат третирани с достойнство, с уважение, толерантност, състрадание и любов“. Активисти на две правозащитни организации обаче подали искове срещу певицата за пропагандиране на хомосексуализъм и на педофилия, като й поискали въпросния $1 млн.

Туитър

Мадона обясни в Туитър, че така и не е платила тази глоба. От съдилищата в Москва и Петербург обаче твърдят, че исковете и на двете правозащитни организации били отхвърлени още навремето и процес така и не е имало. Според хората на Мадона ставало въпрос за глоба заради тази реч. От Санкт Петербург обаче твърдят, че въпросът бил само искове и никой не е налагал глоби на певицата. От щаба на Мадона уточниха, че срещу нея все пак има заведен процес, който не е спрян и в бъдеще може да й създава проблеми.

Източник: Monitor



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !