Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Синът на Джони Холидей се отказа от наследството

отпечатай новината

04.08.2020 09:50 | Видян 831 пъти

Синът на Джони Холидей се отказа от наследството

Синът на легендарния певец Джони Холидей - Давид, отказа да се бори за наследството на баща си, който почина през 2017 г. Адвокатът на изпълнителя Пиер-Жан Дувие обяви, че се отказват от всички съдебни действия, като подчерта, че Давид не е получил дори някаква символична вещ.

В средата на юли Летисия, вдовицата на Джони Холидей, каза, че певецът е оставил "наследство, малко пари и много дългове". На 3 юли неин адвокат съобщи, че вдовицата и дъщерята на покойния Холидей - Лора Сме са постигнали извънсъдебно споразумение.

Джони Холидей почина на 6 декември 2017 г. Той завеща всичко на съпругата си Летисия, с която осинови две деца - Джейд и Джой. Два месеца по-късно децата му Лора Сме и Давид, роден от брака му с певицата Силви Вартан, оспориха завещанието, съставено според законите в Калифорния, САЩ, където Холидей прекарваше няколко месеца годишно със семейството си.

В завещанието на Джони се казва, че при смърт на съпругата му цялото му богатство трябва да бъде поделено между двете им дъщери Джейд и Джой. Според информация на чуждестранната преса, Лора и Давид не фигурират в завещанието на баща си, защото приживе той им е дарил крупни суми и имущество.

Източник: Monitor
Снимка: ЕПА/БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !