Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Бекъм преговаря с Amazon и Netflix za автобиографичен филм

отпечатай новината

03.08.2020 13:49 | Видян 1217 пъти

Бекъм преговаря с Amazon и Netflix za автобиографичен филм

Дейвид Бекъм се е запалил по идеята да снима автобиографичен филм. Той се вдъхновил от документалния филм The Last Dance, който Майкъл Джордан пусна за живота си миналата година и който продуцира сам. Футболистът също искал да разкаже за своя живот и вече преговаря с Netflix и Amazon да го продуцират и излъчват.

„Това е проект, за който Дейвид много се вълнува и който иска от дълго време. Филмът ще включва неизлъчвано съдържание за него и архивни кадри от кариерата му. Лентата ще бъде за живота на Дейвид след като спря да играе на терена с фокус към създаването на неговия тим в Маями. Ще има и съдържание за личния му живот“, разкри източник пред The Sun.

Той добави, че Бекъм иска да се възползва от големия интерес към него в момента. Сред горещите новини е годежът на сина му Бруклин за Никола Пелтц, който бе обявен на 11 юли. Според мълвата младите бързат да се венчаят, защото сред гостите ще бъдат и принц Хари и Меган Маркъл, които са близки приятели на семейството. Бъдещите младоженци вече търсят дата, която да пасне на графика им.

Разбира се, сред почетните гости ще бъде и сър Елтън Джон, който е кръстник на Бруклин и също така близък до кралските особи.


Източник: tialoto
Снимка: BGNES

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !