Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

След ушите Азис помпа бицепс с пластична хирургия

отпечатай новината

31.07.2020 11:15 | Видян 1359 пъти

След ушите Азис помпа бицепс с пластична хирургия

Азис предприе нова пластична интервенция по тялото си. Изпълнителят на „Мотел“ се е заел да оформи бицепса си. Това той прави, като инжектира материал на основата на хиалуронова киселина в ръката си.

За интервенцията кралят на поп-фолка сам разказа пред последователите си онлайн. „Само след 30 минути спестяваш години блъскане и труд в залата. В никакъв случай не искам да омаловажавам резултатите от фитнеса, напротив!

Тренировките са адски важни и полезни, но при мен ръцете бяха най-слабото звено и каквото и да правех не растяха. Тук се намеси моят месия – доктор Николай Георгиев“, обясни Азис. Той намигна, че вече почти не е останала част от тялото му, която хирургът да не е оперирал.

Припомняме, че в края на месец май новата дуетна половинка на Папи Ханс обяви, че ще се подложи на операция и заради ушите си.

На въпрос от страна на фен защо се е подложил на нея, Васил Боянов, както е името на певеца по паспорт, обясни, че не е харесвал тази част от тялото си. С резултата той се похвали около две седмици по-късно.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !