Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ще унижа Робърт Де Ниро: Мики Рурк

отпечатай новината

22.07.2020 10:24 | Видян 849 пъти

Ще унижа Робърт Де Ниро: Мики Рурк

Мики Рурк се закани да унижи колегата си Робърт де Ниро, след като до него е достигнало интервю на звездата от Ирландецът, в което го нарича лъжец.

„Здравей, Робърт де Ниро! Точно така. Говоря на теб, голямо хленчещо бебе. Един мой приятел съвсем наскоро ми каза, че преди няколко месеца са те цитирали, че казваш пред вестниците, че "Мики Рурк е лъжец, че той говори всякакви глупости". Слушай, господин Здравеняк, ти си първият човек във филмовата индустрия, който ме нарича по този начин, и то – във вестник“, негодува Рурк. В изявлението си в социалните мрежи, той обяснява, че се кълне в баба си, брат си и кучетата си, че ще унижи своя колега следващия път, когато го види.

Враждата между двамата актьори датира още от 1987 г., когато те се срещат на снимачната площадка на „Ангелско сърце“. Миналата година пък Рурк коментира, че режисьорът Мартин Скорсезе се е обърнал към него с роля от „Ирландецът“, но Де Ниро отказал да снима с него, заради което и той така и не застава пред камерата за заглавието.

От екипа на Де Ниро опровергаха тези твърдения, като заявиха, че Рурк никога не е бил дори обмислян за участие в последния филм на Скорсезе.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !