Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Галена спря да пее

отпечатай новината

21.07.2020 13:07 | Видян 1387 пъти

Галена спря да пее

Галена се страхува да пее и не мисли за скорошно завръщане на сцената, след като бе принудена да остане 14 дни под карантина, болна от коронавирус. Болестта Галена изкара заедно с малкия си син Александър, но за щастие вече и двамата са здрави, което беше потвърдено от отрицателни тестове.

 Въпреки че не се води заразена, Галена не планира подновяване на участията си в близко време, а причината е, че е притеснено отново да е сред много хора в дискотеките, където шанса за заразяване съществува заради по-трудното спазване на социалната дистанция. Продуценти на Галена от „Пайнер“ не я притискат да се връща веднага към ангажиментите си, проявявайки разбиране към положението й. 

Справка на България днес показва, че в близко бъдеще Галена не е обявена като гост-изпълнител в нито една родна дискотека, но певицата призна, че още преди да се разболее от covid-19 се е страхувала, но решила да пее заради феновете си. От притеснение за здравето си, от известно време и Преслава няма професионални изяви. Тя прекрати участията си за неограничен период, докато се нормализира обстановката и намалее броя на заразените. Техни колеги като Емануела, Емилия и Джена засега имат участия, като не са дали повод да се смята че се плашат от вируса.

Източник: hotnews.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !