Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Софи Търнър и любимите ѝ рокли за лятото

отпечатай новината

09.07.2020 16:46 | Видян 2226 пъти

Софи Търнър и любимите ѝ рокли за лятото

Лято е! Въпреки горещините и призивите на американските власти за изолация, Софи Търнър не може да си стои вкъщи. Актрисата, която е в напреднала бременност, не спира да се разхожда заедно с мъжа си Джо Джонас. И както се досещате, тя не остава незабелязана от фотографите.

Жените, които имат по едно или повече деца, знаят колко е трудно да си бременна в горещините. Потиш се, става ти лошо, вие ти се свят. Ето защо е много важно освен да носиш бутилка вода със себе си, да си с удобни дрехи с проветриви материи, които да не задържат излишна топлина. На това залага и русокосата актриса.

Тези дни Софи бе забелязана с къса бяла рокличка с драперии или нещо като по-дълга туника, прикриваща корема ѝ. Под нея тя носи сив потник и панталонки, защото материята ѝ прозира. Тя е съчетана със спортни маратонки, които в момента са най-разумният вариант предвид килограмите на звездата.

Ако разгледаме по-обстойно стила на актрисата от „Игра на тронове“, ще видим, че освен клиновете и късите панталонки за бременни, тя харесва една от тенденциите за този сезон – роклите с воали. Те са удобни, по-широки и същевременно стилни.

Софи Търнър и Джо Джонас нямат търпение да станат родители и вече се подготвят за момента. Двамата все още не казват какъв е полът на детето.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !