Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Франко Неро ухажва Дарина

отпечатай новината

08.07.2020 17:18 | Видян 853 пъти

Франко Неро ухажва Дарина

Звездата отдава си падал по българката, но едва сега се решил на по-смели стъпки. Франко Неро непрекъснато й пращал  цветя, а съвсем скоро и пратил личния си самолет, за да може да долети при него в Италия, където двамата ще участват във филмов фестивал.

Заедно със самолета Франко пратил и покана за вечеря на четири очи. Това твърди „България Днес", позовавайки се на свои източници от кинофестивала в Иския, Италия, който започва от 12 до 19 юли тази година.

79-годишния Неро, превърнал се в кино икона с „Джанго“ и „Серджо Корбучи“ има зад гърба си половинвековна кариера в киното с близо 200 филма. От години той си пада по нашенката, но за изненада на папараците, изпратил частен самолет на Дарина да дойде в Иския и дори бил човекът, който отново я поканил в борда на директорите на фестивала.

Всички режисьори, които са работили с Франко Неро го определят като „кинозвяр“ и споделят  удоволствието от присъствието му на снимачната площадка. В личния си живот актьорът бил изключително срамежлив. И миналата година той изпращал цветя на Дарина, но едва с днешна се осмелил да я  покани на вечеря в началото на фестивала.

В момента Павлова е сама, а мъжът спряган за нейното гадже Джулио Берути отдавна вече не се движи под нейното крило. „Само приятели сме с него, не смятам да давам повече обяснения“, отвърна Госпожа Мулти на въпрос на италиански журналист гаджета ли са с младата филмова звезда.

Малко преди Нова година Павлова бе спрягана  за любовница на  мениджърът й Сандро Рубини, но в крайна сметка се оказа, че той има друга сериозна връзка, която се развива далеч от погледа на Дарина. Самата актриса всяка година идва на фестивала в Италия като този път ще и за 18-и пореден.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !