Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Нети и Ласкин имали тайна връзка?

отпечатай новината

07.07.2020 16:36 | Видян 1921 пъти

Нети и Ласкин имали тайна връзка?

Певицата и актриса Нети, която наскоро втрещи цяла България с драматичната история на осиновяването си, е имала тайна изпепеляваща връзка с колегата си Иван Ласкин. При това аферата им се разиграва в момент, в който тя го играе щастливо омъжена за Дони, а Ласкин е в началото на брака си с Александра Сърчаджиева!

Сензационната и дори леко шокираща новина публикува в последния си брой светско списание, което не се позовава на конкретен източник. Репортер на „Уикенд” установи по свои канали, че историята е напълно достоверна. Нещо повече – заради връзката си с Ласкин, Нети дори е била пред развод с Дони. Той пък по това време също си имал любовница!

Любовният многоъгълник бил оформен през недалечната 2007 г., а всеки от участниците имал свой мотив да се включи в играта. Нети и Иван изкарали заедно цели три години – чак до 2010 г. - време, през което нито един път публично не демонстрирали силните си чувства. За аферата им знаели единствено няколко техни колеги от Военния театър, но дипломатично пазели мълчание. Така историята в онзи момент не достига до жълтите медии.

Връзката им била упорито крита, защото вече всички участници в емоционалния съспенс, били ангажирани. Иван бил в началото на отнонията си с Алекс Сърчаджиева, но не се чувствал длъжен да й бъде верен, защото не бил сигурен, че ще си паснат. Ласкин първоначално смятал, че любовта им няма да просъществува дълго, тъй като Алекс била с цели 13 години по-млада от него, което го притеснявало. Пътуванията из страната с цел  театрални представления се оказали прекрасен параван за любовните му емоции с Нети.

По онова време пеещата актриса била в доста обтегнати отношения със съпруга си Дони и дори за кратко го напуснала. Чувствала се пренебрегната, защото той постоянно ходел по участия, имал телевизионни изяви и най-вече бил зает в качеството си на председател на журито в „Мюзик айдъл” 2. Това бил мотивът й, който я тласнал в обятията на „лошото момче” на театъра Иван Ласкин.

Певецът също не бил съпруг за пример. Дони хлътва до уши по една от участничките в предаването, което журира – Ана Топалова. Дони толкова е щастлив с новата си изгора, че е на крачка от развод с Нети. Младата любовница също е доволна от „улова”, защото певеца е музикален продуцент, който може да сбъдне евентуална нейна певческа кариера.

Краят на любовната афера е през 2010 г. Тогава Алекс Сърчаджиева забременява от Ласкин и той решава, че трябва да бъде верен на жената, която ще му роди дете. Постепенно прекратява връзката си с Нети, а малко след това тя споделя в публичното пространство, че е бременна след 10 години чакане на рожба. Пъвоначало Нети има съмнения, че детето е на Иван Ласкин, а не на Дони. Впоследствие обаче  прави ДНК тест, който установява, че рожбата все пак е от мъжа й.

Ана Топалова също не си губи времето. Тя ражда дете на екранния доктор Генадиев – актьора Димо Алексиев. Двамата се залюбват още в НАТФИЗ, а дъщеричката си Лора, по техни думи, зачеват през едно лято, докато са на морето. Петилетка по-късно се разделят, а Ана се омъжва за известния композитор и пианист Минко Ламбов.

Единствената, която не се включва в игра на изневерите е дъщерята на Пепа Николова. Александра е влюбена с цялото си сърце в Иван, който след смъртта на майка й осмисля целия й живот. Неслучайно ввпоследствие Ласкин горчиво ще се кае, че Алекс е почти светица, а той не е оправдал доверието й.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !