Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Цеци и Ивайла се завърнаха в България

отпечатай новината

03.07.2020 12:25 | Видян 1570 пъти

Цеци и Ивайла се завърнаха в България

Моделките Ивайла Бакалова и Цеци Красимирова се прибраха в  България, след като паднаха голяма част от ограниченията за пътуване между държавите следствие от коронавирусната пандемия.  Двете не са заедно, но се прибират приблизително по едно и също време, за да посетят роднини и приятели.

От началото на юни Бакалова е в България, като не спира да посещава партита и събития. Тя не се задържа за дълго в София, и се отправи към родното Черноморие, където не спира да ходи по купони организирани от нейни приятели. Последният пристан за Бакалова е в Созопол, където посрещна July morning. Заедно с нея е и дъщеря й Рая, която рядко се връща в родината, тъй като основният и животи е в Дубай.

На територията на страната от три седмици е и Цеци Красимирова. Тя пристигна у нас от Испания, където живее заедно със съпруга си бизнесмена Майк Струмейтис. Карантината наложена в цял свят раздели двойката за известно време, като се наложи Цеци да живее сама в семейното им имение в Испания, докато Майки в бе в САЩ, където наблюдава бизнес си с  марихуана.

Веднага след като мерките се разхлабиха Красимиров пое към родината да види майка си, която в средата на юни имаше рожден ден. Моделката сподели кадър от самолета минути преди да кацне в София, като написа „Красивата ми страна“. По-късно сподели снимка и с майка си. Красимирова се щракна  в природен парк Витоша, където се любува на природата и засне преминаването си на пътеки и поляни, пише „България Днес“. Вчера тя отпътува за Испания с частния самолет на мъжа си.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !