Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Защо Анистън мрази Рейчъл от Приятели?

отпечатай новината

30.06.2020 16:27 | Видян 1485 пъти

Защо Анистън мрази Рейчъл от Приятели?

Оказва се, че на Дженифър Анистън всъщност ѝ е омръзнало да я свързват с ролята ѝ на Рейчъл от култовия сериал "Приятели". 51-годишната актриса сподели в свое интервю, че дълго време се е опитвала да избяга от образа, който всъщност ѝ донесе световна слава.
    
"Не можех да разкарам Рейчъл от себе си, дори от това да зависеше живота ми. Не можех да избягам от образа, всички ме свързваха с Рейчъл от "Приятели". Беше непрестанно. Накрая се молех хората просто да престанат да гледат сериала. Борих се със себе си и индустрията толкова години. Постоянно се опитвах да докажа, че съм повече от това.", споделя искрено актрисата.

Анистън си спомня, че ролята ѝ във филма The good Girl от 2002 г. е била първата важна стъпка отвъд образа на Рейчъл Грийн.

"Този филм успя да ме извади от кожата на Рейчъл, потънах в един съвсем различен персонаж и беше такова облекчение", спомня си Дженифър. "Помня, че след това се почувствах и доста паникьосана, мислех си, че не съм достатъчно добра и хората може би са прави и ставам единствено за ролята в "Приятели". Мислех, че завинаги ще си остана онова момиче в лилавия апартамент в Ню Йорк. Беше ужасяващо, защото осъзнавах, че се опитвам да се докажа пред очите на целия свят."

Независимо, че Анистън се опитва да се отдалечи от образа, който ѝ донесе слава и фенове по цял свят, в свое друго интервю наскоро призна, че си спомня с умиление и носталгия за дните, в които е снимала любимия ни ситком.

"Обичам да попадам на епизоди на "Приятели" по телевизията. Веднъж Кортни Кокс ми беше на гости, заговорихме си за старите времена и неусетно започнахме да гледаме видеа в YouTube с гафове от снимачната площадка на сериала. Бяхме като две луди фенки, посмяхме се доста на свой гръб.

Източник: Edna.bg

Снимка: Getty/imdb


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !