Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Битката на братята: Уилям и Хари-приятелството и враждата излиза тази есен

отпечатай новината

27.06.2020 09:22 | Видян 1775 пъти | Гласували 1

Битката на братята: Уилям и Хари-приятелството и враждата излиза тази есен

Този октомври на рафтовете с книги ще се появи творба на кралския биограф и историк Робърт Лейси, която ще разкаже за трудните отношения между синовете на принцеса Даяна - 38-годишният принц Уилям и 35-годишният принц Хари.

Изданието, озаглавено „Битката на братята: Уилям и Хари - приятелството и враждата“, изследва техните „уникални и сложни отношения в центъра на последните трудности на кралското семейство“.

Позовавайки се на надеждните си източници и неоспоримите съдебни документи, Лейси разказва какво се случва между братята, които са отгледани за съвсем различни животи от самото начало: Уилям да стане крал, докато Хари завинаги да остане само херцогът на Съсекс, съобщава OK Magazine.

Според писателя предпоставките на конфликта са установени след развода на принц Чарлз и лейди Даяна и се засилват, когато херцозите имат свои семейства. Авторът отбелязва, че не трябва да се подценява влиянието на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл върху съпрузите си. Между другото в книгата, ще бъдат засегнати и причините и последствията от „Мегзит“ .

„Бях изумен и развълнуван от новите подробности и детайли, които научих, докато изучавах този семеен конфликт“, каза Робърт. - Беше вълнуващо и болезнено да следя тази драма чрез спомените на очевидци от близкия кръг на семейството и някои от хората, участвали в техния живот. Гледахме борбата на наследника и втората цигулка във всички последни поколения на кралското семейство - но все още нямаше такъв сериозен конфликт. “
 

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !