Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Деми Ловато е по-влюбена от всякога

отпечатай новината

19.06.2020 12:42 | Видян 1226 пъти

Деми Ловато е по-влюбена от всякога

„Любовта на моя живот“. Така Макс Ерих нарича Деми Ловато в една от последните си публикации в Instagram. Новият мъж в живота на певицата се похвали, че двамата са имали незабравим уикенд. По всичко личи, че социалната изолация се е отразила добре на двамата и те са по-влюбени от всякога.

Певицата и нейният любим споделиха почти едни и същи снимки в социалната мрежа, в които и при двамата присъстват думите „любовта на моя живот“.

„Имах невероятен уикенд в магичната пустиня на  Joshua Tree National Park с моята любов – Макс Ерих. Отидох да работя по един проект, но беше толкова приятно да заминем за няколко дни...“, пише певицата към снимките, направени на залязващото слънце.

Ловато, която дълго време търсеше идеалната половинка, призна, че Макс я прави истински щастлива и обича да приключенства с него.

Двойката е прекарала уикенда в малка резиденция близо до Лос Анджелис. Деми и Макс са наели нестандартна постройка, намираща се сред природата, наречена „Невидимата къща“. Тя представлява модерен прочит на бунгало, но стъклено, оборудвано с най-различни екстри.

Ловато и Ерих платили по 1 000 долара на час, като си почивали в една от трите спални. Ползвали и вътрешния басейн, който се вижда на част от техните снимки.

„Обичам те до най-далечните галактики и обратно, какъв уикенд“, коментира актьорът, който свири на китара.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !